Wat houdt advies over certificatie en managementsystemen in?

Wil je een managementsysteem opzetten of optimaliseren in je organisatie om zo een positieve impact en meerwaarde te creëren? Zoek je hiervoor een ervaren partner om inzichten te verwerven en kennis uit te wisselen in een praktijkgericht traject? QUESS geeft professioneel advies en beleidsondersteuning op maat voor de opstart, verbetering en begeleiding bij het certificatietraject van verschillende managementsystemen. Van vrijblijvend advies tot effectieve ondersteuning bieden we een aangepaste begeleiding voor de uitdagingen rond kwaliteit, milieu, veiligheid en duurzaamheid.


Maak een afspraak

Hoe geven we advies over managementsystemen en certificatie?

Wij adviseren vanuit het idee dat elke succesvolle organisatie balanceert tussen de ruimte om efficiënt te ondernemen, de mogelijkheden van de organisatie zelf en de mensen die er werken. Bij deze evenwichtsoefening bieden wij een ruggensteun, een luisterend oor en delen we onze kennis in de vorm van advies en praktische voorbeelden. Zo trekken we de verschillende invalshoeken open. Zoek je advies bij het opzetten van een nieuw managementsysteem of enkel voor het optimaliseren van een bestaand onderdeel? Vanuit een eerste kennismakingsgesprek groeit een duurzame samenwerking van opstart tot certificering:.

Specifieke QHSE adviezen

QHSE advies is een vrij gegeven dat we aanreiken op vraag en op maat van jouw organisatie met aandacht voor de wensen en noden. Specifieke adviezen kunnen betrekking hebben op strategie ontwikkeling, risico analyses, optimalisatie van processen, opstellen van prestatie indicatoren, enzovoort.


VRAAG PROFESSIONEEL ADVIES!