Onze toekomstvisie

QUESS staat als klantgerichte dienstverlener voor deskundigheid in managementsystemen op het vlak van kwaliteit, milieu, veiligheid en duurzaamheid. Onze focus ligt bij de persoon achter de organisatie. Voor kleine en grote bedrijven en instanties bieden we, als onafhankelijke en betrouwbare partner, meer dan 25 jaar ervaring en expertise in zowel ISO als andere managementsystemen. Onze overtuiging? Er is altijd ruimte voor optimalisatie. Door te mikken op efficiëntie en effectiviteit stijgt de klantentevredenheid en de prestaties aangaande milieu, veiligheid, welzijn en duurzaamheid. Wij zoeken de vragen op en implementeren een reflecterende aanpak richting oplossingen. Zo ondersteunen we ondernemingen en instanties tijdens de optimalisatie van hun managementsystemen en bedrijfsstructuur om een vernieuwende rol te spelen in de maatschappelijke context.

Maak een afspraak
Wie is Joerdi?

Als gedreven auditor, trainer, adviseur en coach ligt mijn passie vooral bij het delen van kennis, ervaring en inzichten. Vanuit mijn deskundigheid geef ik met veel plezier opleidingen en geniet ik van het uitbouwen van gezamenlijke projecten inzake managementsystemen. Mijn aandacht gaat naar het ondersteunen van organisaties op een humane manier tot hun volledige groeicapaciteit. Een goede balans in een objectief kader met ruimte voor menselijkheid daar draait het om. Het blijft boeiend om te zoeken naar interesses, drijfveren, behoeftes en verwachtingen binnen organisaties en te stimuleren naar een maatschappelijk verantwoorde en efficiënte manier van ondernemen. Ik werk hiervoor samen met een netwerk aan experten in hun domein. Met QUESS bouw ik dagelijks aan sterkere bedrijfsculturen vanuit de vier pijlers: QUALITYENVIRONMENTSAFETYSUSTAINABILITY

Joerdi Roels
Oprichter QUESS BV

We ask the right quess’tions

Wat biedt QUESS aan organisaties?

Met een mensgerichte en pragmatische aanpak voor zowel kwaliteitsvolle audits, trainingen op maat, professioneel advies als persoonlijke coaching fungeren we als het eerste aanspreekpunt en vertrouwensvolle partner in (ISO) managementsystemen. Voor certificatie en intense trainingen bouwden we een sterk netwerk uit van professionals. Vraag vrijblijvend een offerte op maat of maak een afspraak en wij informeren je graag uitgebreid over de opties.


IK ZOEK ADVIES OF COACHING INSCHRIJVEN VOOR TRAINING OP MAAT IK WIL EEN ISO CERTIFICAAT BEHALEN